top of page
bruiloft

Gitaar, banjo, mondharmonica en tweestemmige zang

logo

Van subtiele achtergrondmuziek tot hoofdact op de dansvloer

Arnold

Verjaardag

Ik wilde jullie graag nogmaals hartelijk bedanken voor de manier waarop jullie gisteren voor de “muzikale omlijsting” van mijn verjaardagsfeest hebben gezorgd. Ik hoop dat jullie daar gisteren al iets van mee hebben gekregen maar letterlijk iedereen die ik sprak gaf alleen maar positieve reacties en complimenten over jullie optredens. Heerlijke, vrolijke muziek op de achtergrond, Niet te hard, lekker in het gehoorliggend en jullie straalden plezier en lol uit. Naast het mooie weer, de lokatie en de catering zijn jullie een bepalende factor geweest voor het slagen van het feest. Dus nogmaals dank!

Anique
Verjaardag

De heren waren prachtig op tijd en konden zich vinden in onze vraag om op verschillende plaatsen in de tuin (waar ons feest was) op te treden. We hebben genoten van heerlijke muziek! Gewoon gezellig en goed! Mijn vader, wiens feest het was, en onze familie, zijn vrienden en collega's, iedereen was erg te spreken over de muziek. Uiteindelijk zijn The Mule Stompers wat langer gebleven, was voor hen geen probleem. Echt heel erg fijn!

Jan
Huwelijksjubileum

Voor de 2 e keer dit duo geboekt. Net als de vorige keer spelen ze enthousiast en zetten er een hele fijne sfeer neer. De gasten waren zeer tevreden!

Kristel
Bedrijfsfeest

Bij ontvangst onder het genot van een glas drinken mochten wij genieten van het levendige optreden van de Mule Stompers. Ze hadden goed rekening gehouden met onze wensen. Absolute een aanrader

Lauren
Verjaardag

This is a great duo! We had them to our home for an intimate birthday party- it was a super fun addition. They played a great selection of blue grassy and country style songs, brought special guitars, and were perfect with time (even flexible to wait for our guests to arrive). Highly recommended!

Dirk
Verjaardag

Afgelopen zondag 6 oktober hebben The Mule Stompers mijn 60e verjaardagsfeest opgeluisterd met hun aanstekelijke, vrolijke muziek. Fijne muzikanten, flexibel, sympathieke gasten! Dirk

Tim

Receptie

Top-kwaliteit muzikanten, prettige communicatie voorafgaand aan onze receptie. We hebben genoten van de muziek, leuk om te zien dan beide heren zelf ook zichtbaar genieten. Het was echt een topdag, bedankt The Mule Stompers

Jasmijn 

Bruiloft

Wij vonden the Mule Stompers fantastisch! We hebben ze uitgenodigd om te komen spelen op onze informele kleine bruiloft en ze paste perfect bij de sfeer. Het contact van te voren verliep heel relaxt. We vroegen of ze instrumentale nummers hadden voor tijdens de ceremonie. Deze hebben ze speciaal voor ons opgenomen zodat we dit van te voren konden horen.
Heel erg bedankt!!!!!!

Sebastian
Bruiloft

We hebben genoten van de perfecte opluistering bij ons intieme bruiloft feestje op een terras. Niet alleen wij maar ook oma (94) swingde iedereen de pan uit. Aardige jongens die geduldig wachtte toen er tussendoor aandacht voor speeches gevraagd werd. Dank voor het geweldige optreden!

Karlijn

Bruiloft

The Mule Stompers hebben op onze bruiloft een super tof optreden neergezet. De heren brachten een fijne sfeer mee en hun muziek was gezellig/vrolijk en dansbaar :)
Wij zouden The Mule Stompers aan iedereen aanraden!

Samantha
Oplevering van een appartementen complex
Het was leuke en gezellig "achtergrond" muziek tijdens het opleverfeestje voor de bewoners.

Leo
Horeca optreden

Ze waren precies op tijd en namen genoegen met een beperkte opstelplaats in een bomvolle zaal. De muziek was leuk en goed aan te horen voor jong en oud.

Chantal
Bruiloft

Ontzettende leuk optreden op ons huwelijksfeest. Mannen zeer gezellig, flexibel en natuurlijk steengoede muziek!

Michael
Verjaardag

The Mule Stompers hebben op de 70ste verjaardag van mijn vader opgetreden en hebben echt een heerlijke sfeer gecreerd met hun muziek en toegankelijkheid. De kleinkinderen van 4-10 jaar vonden het even gezellig als de oudst aanwezigen rond 80 jaar oud. Hoewel de 40ers het meest gedanst hebben waren ze zeker niet de enige terwijl de wat ouderen elkaar ook nog prima konden verstaan & doorkletsen. Zeker een aanrader!

Amber
conferentie

De heren creëren een hele fijne en gezellige sfeer met zowel hun muziek als hun uitstraling. Precies wat we zochten! We kregen van onze gasten ook veel complimenten. The Mule Stompers maakten ons event compleet :)

Rob
Verjaardag

Gezellige band, leuke jongens, spelen echt goed en hebben lol in hun muziek. Namens ons enorm bedankt. Ga zo door!

Karin
Verjaardag

Wat was het leuk !!! We hebben enorm genoten van het optreden van The Mule Stompers.. Gezellig ,goed en een perfecte aanvulling op je feest ! Lekker ongedwongen. Een aanrader !

Jan
Verjaardag

Top optreden op een Sara feestje! Had al de reviews gelezen en ik kan me volledig aansluiten wat al over dit duo geschreven is. Niet twijfelen, gewoon doen!!!

Kristel
Verjaardag
Gezellige en feestelijke verjaardag beleefd, mede dankzij The Mule Stompers. Aanstekelijke muziek die zelfs incidenteel tot een polonaise kan leiden. Zeer muzikale artiesten. Aanrader!

Ingeborg
Bedrijfsfeest

Top! Wat een gezelligheid en enthousiasme nemen deze mannen mee. De BBQ was mede door hun een succes!

Lieuwe
Stads-/Dorpsfeest

The Mule Stompers zorgen met hun lekkere muziek voor een relaxte sfeer. Net zoals de mannen zelf ook zijn. Prima afspraken mee te maken, zijn zelfredzaam en gezellig bovendien. Aanrader van kroeg tot festival.

bottom of page